Zorgeloos met vakantie begint met een beveiligingscamera van Honeywell Home

Traditioneel slaan inbrekers graag toe in de zomerperiode, als woningen soms weken achtereen onbewoond zijn. Ga met een gerust gevoel van huis en schakel een beveiligingscamera van Honeywell Home in. Met de C1 en C2 weet u altijd en overal wat er thuis gebeurt.

Honeywell Home biedt twee typen geavanceerde wifi-woningbeveiligingscamera’s met een bijzonder hoge performance: de C1 WiFi Beveiligingscamera en de C2 WiFi Beveiligingscamera. Eenvoudig te installeren, makkelijk te bedienen – en met verrassend handige functies.


Inbrekers gaan niet met vakantie. Een slim huis heeft een of meer beveiligingscamera van Honeywell Home. Al in duizenden huishoudens in Nederland zijn de C1 en de C2 vaste zekerheden die continu waken over de veiligheid, en waarmee op elk moment vanaf afstand de woning in de gaten kan worden gehouden.

Altijd verbonden met thuis

Zowel de C1 als de C2 hebben veel slimme functies, zoals een breedhoeklens, full HD-beeldkwaliteit, nachtzicht en intelligente bewegings- en geluidsdetectie. De C1 herkent het alarm van Honeywell Home-rook- en koolmonoxide-detectors, en stellen u daarvan direct op de hoogte. De C2 kan daarnaast ook het geluid van een huilende baby herkennen.

24/7 weten wat er speelt

De C1 en de C2 staan altijd aan wanneer u weg van huis bent. Ze nemen afwijkende gebeurtenissen op en stellen u op de hoogte van elke vreemde beweging of gedetecteerd geluid. Bij detectie van verdachte acties sturen de camera’s direct een pushbericht via de Honeywell Home-app naar uw smartphone. In de livestream kunt u meteen bekijken of er iets aan de hand is en wat er dan eventueel loos is.

Eenvoudig meer zien en meer horen

Na aanschaf van de C1 of C2 is het enige wat u hoeft te doen de juiste plaats kiezen voor de camera en met de app het eenvoudige installatieproces doorlopen. Vervolgens weet u altijd – en de klok rond – wat er in huis gaande is en kunt u maatregelen nemen.

Pakket complete gemoedsrust

De C1 en C2 vormen met de T6 Slimme thermostaat en de W1 Wi-Fi Waterlekkage en -vorstdetector het Honeywell Home-platform. Ook de rook- en koolmonoxidemelders kunt u connected maken en aansluiten op het platform. Haal deze zomer nog een pakket complete gemoedsrust in huis of laat u eerst verder adviseren door een erkende Honeywell Home-installateur.

Meer weten?

Kijk ook op deze website voor meer informatie over de C1 WiFi Beveiligingscamera, de C2 WiFi Beveiligingscamera en de samenwerking met andere slimme merken.