Zeker weten wat er thuis gebeurt met de C1 Wi-Fi Beveiligingscamera

Het gevoel van thuis is onbetaalbaar. De plek waar u zich het meest thuis voelt, moet vrij blijven van ongewenste indringers. Ga met een gerust hart van huis en schakel de C1 Wi-Fi Beveiligingscamera van Honeywell Home in. Deze camera heeft een aantal handige en slimme functies en veel voordelen die uw kostbare bezit beschermen. Met de C1 weet u altijd en overal wat er thuis gebeurt.

Traditioneel slaan inbrekers graag toe in de zomerperiode, als woningen soms weken achtereen onbewoond zijn. Maar ook de donkere wintermaanden, wanneer mensen elkaars gezelligheid of de winterzon opzoeken zijn populair. Daarnaast schromen inbrekers niet om op klaarlichte dag toe te slaan. Steeds meer mensen plaatsen daarom een beveiligingscamera in en rond het huis.

Doet u dit ook als u vertrekt?

Bepaalde lampen in uw huis laten branden mét tijdschakelaars om de indruk te wekken dat er toch iemand thuis is. Bewegingssensoren op de buitenverlichting installeren. En nooit van huis gaan zonder álle ramen en deuren dicht te doen – uiteraard met sloten die een keurmerk dragen. Uitstekend!

Een slim huis heeft een of meer beveiligingscamera’s van Honeywell Home

Maar wat als een inbreker toch binnen weet te komen? Dan wilt u dat meteen weten, zodat u onmiddellijk actie kunt ondernemen. De C1 Wi-Fi Beveiligingscamera van Honeywell Home is dan de perfecte keuze.

Als gebruiker ontvangt u een melding wanneer de camera ongebruikelijke beweging detecteert. Bent u op dat moment niet thuis, dan weet u tóch wat er aan de hand is. Zo kunt u eventueel een buur vragen te controleren of de situatie wel veilig is, of zelfs meteen de politie waarschuwen als dat nodig is.

 

De C1: een vaste zekerheid

De C1 heeft een bijzonder hoge performance, is eenvoudig te installeren, makkelijk te bedienen – en heeft verrassend handige functies. Al in duizenden huishoudens in Nederland is de C1 Wi-Fi Beveiligingscamera een vaste zekerheid die continu waakt over de veiligheid, en waarmee op elk moment vanaf afstand de woning in de gaten wordt gehouden.

Altijd verbonden met thuis

Tot de slimme functies van de C1 behoren een breedhoeklens, full HD-beeldkwaliteit, nachtzicht en intelligente bewegings- en geluidsdetectie. De C1 herkent bovendien het alarm van Honeywell Home-rook- en koolmonoxide-detectors, en stelt u daarvan direct op de hoogte. U kunt natuurlijk verspreid over uw woning meer C1’s plaatsen.

24/7 weten wat er speelt

De C1 staat altijd aan wanneer u weg van huis bent. Hij neemt afwijkende gebeurtenissen op en stelt u op de hoogte van elke vreemde beweging of gedetecteerd geluid. Bij detectie van verdachte acties sturen de camera’s direct een pushbericht via de Honeywell Home-app naar uw smartphone. In de livestream kunt u meteen bekijken of er iets aan de hand is en wát er dan eventueel loos is.

Eenvoudig meer zien en meer horen

Na aanschaf van de C1 is het enige wat u hoeft te doen de juiste plaats kiezen voor de camera en met de app het eenvoudige installatieproces doorlopen. Vervolgens weet u via uw smartphone of tablet altijd – en de klok rond – wat er in huis gaande is en kunt u passende maatregelen nemen.

 

Meer voordelen van de C1 Wi-Fi Beveiligingscamera

Intelligente geluidsdetectie

De C1 herkent specifieke geluiden, zoals rook- of koolmonoxidealarmen*, en stuurt snel een pushbericht of e-mail naar uw smartphone of tablet.

High definition-breedhoeklens

De C1 geeft een perfecte weergave van de woning. Een krachtige 135°-breedhoeklens geeft een live-videostream met 5× digitale zoom en toont u in 720p high definition wat er gebeurt.

Nachtzicht tot vijf meter

De speciale nachtzichtmodus van de C1 helpt u een oog te houden op dingen tot vijf meter afstand. Zo geniet u de klok rond van superieure beveiliging en mist u geen moment.

Twee aanpasbare waarschuwingszones

Met de twee aanpasbare waarschuwingszones van de C1 voorkomt u vals alarm. U kunt u ervoor kiezen om beweging op de achtergrond te negeren, zoals plafondventilatoren. U kunt de zones ook gebruiken om de gevoeligheid bij bepaalde deuren of ramen te verhogen.

Geofencing

De Honeywell Home-app gebruikt geofencing-technologie om uw locatie te traceren. Hierdoor gaat de camera automatisch aan wanneer u het huis verlaat, en weer uit wanneer u thuiskomt.

Gratis beveiligde cloud en SD-kaart opslag

In de cloud slaat u gratis uw beelden van de laatste 24 uur op, terwijl de gratis 8 GB SD-kaart als back-up functioneert wanneer er geen wifi is. Zo kan de monitoring continu doorgaan. Alle opnames worden beveiligd met een geavanceerde 256-bit encryptie.

Tweeweg-audio brengt u in contact

Als u zich elders bevindt, kunt u in contact blijven met familieleden en ondeugende huisdieren met de handige tweeweg-audiofunctie. U kunt dus niet alleen via livestream kijken wat er thuis gebeurt, maar ook praten tegen wie er in huis is.

 

* In de FAQ over de C1 Wi-Fi Beveiligingscamera vindt u een lijst met compatible alarmen.

Pakket complete gemoedsrust

De C1 Wi-Fi Beveiligingscamera vormt samen met de C2 Wi-Fi Beveligingscamera, de T6 slimme thermostaat en de W1 Wi-Fi waterlekkage en -vorstdetector het Honeywell Home-platform. Ook onze rook- en koolmonoxidemelders kunt u connected maken en erop aansluiten. Het Honeywell Home-platform is de beste basis voor een smart home: een slimmer, comfortabeler en veiliger huis.

Haal nu een pakket complete gemoedsrust in huis of laat u eerst verder adviseren door een erkende Honeywell Home-installateur.