Welke thermostaat kiest u: goed, beter of best?

Maak het uzelf gemakkelijk met thermostaten van Honeywell Home. Ze passen op elke cv-ketel en werken met elk verwarmingssysteem. Met de vertrouwde Honeywell Home-kwaliteit bent u hoe dan ook klaar voor de toekomst.

Voor elke warmtevraag, comfortwens en portemonnee heeft Honeywell Home een thermostaat met een uniek verwarmend en energiebesparend karakter. Hoe regelt u de temperatuur in huis – goed, beter of best?

Goed – Klokthermostaat

Bent u iemand die graag zelf in de woonkamer de juiste temperatuur instelt? Kies dan voor een klokthermostaat van Honeywell Home, zoals de Chronotherm Touch. Gewoon een goede, handige en praktische thermostaat. De verwarming wordt overdag en ’s nachts automatisch geregeld. En als u langere tijd van huis bent, kunt u een vakantieprogramma instellen.

Beter - Slimme thermostaat

Wilt u altijd en overal de controle hebben over de temperatuur in uw woning? Dat kan met een slimme thermostaat zoals de T6 van Honeywell Home. Via de smartphone hebt u waar en wanneer u maar wilt de temperatuur in de hand. Ook weet de T6 precies wanneer u onderweg bent naar huis, zodat hij alvast een warm welkom voor u regelt.

Best - Slimme zoneregeling

Slimme zoneregeling van evohome brengt comfort en gemak op het hoogste niveau. Het principe is eenvoudig: u regelt de temperatuur in elke kamer van uw huis afzonderlijk. U bepaalt waar en wanneer de verwarming brandt en bij welke temperatuur. U bedient evohome via een app of via het meegeleverde bedienpaneel. Het is dus niet nodig om naar elke kamer toe te lopen om aan de radiatorknop te draaien.

evohome is een duurzame oplossing. Het biedt structureel en in één systeem: meer wooncomfort, optimale en snelle controle over de verwarming én lagere energiekosten. De verwarming brandt immers alleen waar het nodig is en dat betekent een forse besparing op de energierekening. En hebt u vloerverwarming of plannen daartoe? Ook dan is evohome eenvoudig te installeren zonder hak- en breekwerk.

Meer informatie

Hulp nodig om de thermostaat te kiezen die precies doet wat u wilt? Vraag vrijblijvend advies bij een https://www.kijkvoelbeleef.nl/HoneywellHome/Installateurs bij u in de buurt!