Verhoog uw comfort. Verlaag uw energieverbruik.

Pak het gemak van Honeywell Home. Een lagere energierekening én een aangenamer binnenklimaat. Vraag uw installateur naar evohome en laat hem meteen uw cv-installatie waterzijdig inregelen. Kent u al de vier voordelen?

Wilt u besparen op energiekosten én het comfort in huis verhogen? Laat uw installateur dan evohome installeren en uw cv-installatie waterzijdig inregelen.

evohome: voor nog meer comfort, controle en besparing

Producttip Dit systeem van Honeywell Home regelt de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Met de slimme zoneregeling verwarmt u alleen de kamers die u gebruikt. Zo houdt u de controle, bespaart u energie en creëert u uw perfecte comfortzone. Uw getrainde Honeywell Home-installateur vertelt u graag meer over evohome en de mogelijkheden. evohome gaat goed samen met waterzijdig inregelen, waarover hieronder meer.

Dankzij een systeem als evohome van Honeywell Home kunt u in iedere ruimte de ideale temperatuur bepalen.

Waterzijdig inregelen in het kort

Bij waterzijdig inregelen stelt uw installateur uw radiatoren zó af dat het warme water zo efficiënt mogelijk door uw cv-installatie stroomt. Alleen op die manier kan uw energiezuinige cv-ketel écht optimaal presteren. U profiteert direct van meer wooncomfort en een lagere energierekening en u hebt de zekerheid dat uw cv-installatie optimaal presteert.

Uw getrainde Honeywell Home-installateur weet hoe hij waterzijdig inregelt. Neem vandaag nog contact met hem op!

Vier voordelen van waterzijdig inregelen

Voordeel 1  Minder gasverbruik en zo’n 10% lagere stookkosten

Met een cv-installatie die correct waterzijdig is ingeregeld, kunt u een forse besparing realiseren. Volgens TNO* bedraagt de besparing door waterzijdig inregelen in woningen om en nabij de 10% op stookkosten. De Consumentenbond** geeft aan dat u met een goed ingeregelde cv-installatie al snel € 100,– bespaart, voor oudere woningen kan dat zelfs het dubbele zijn.

Voordeel 2  Een aangenamer binnenklimaat

Is het in de keuken al warm, maar blijft de woonkamer koud? Of duurt het lang voordat uw hele huis op temperatuur is? Het zijn tekenen dat de radiatoren niet goed op elkaar zijn afgesteld. Direct nadat uw installateur waterzijdig heeft ingeregeld, geniet u van een aangenamer binnenklimaat.

Voordeel 3  Hinderlijke geluiden zijn verleden tijd

Fluitende en ruisende leidingen kunnen weliswaar vertrouwd in de oren klinken, maar ze geven in feite aan dat de cv-installatie niet goed waterzijdig is ingeregeld en energie verspilt. Wat uw cv-installatie u laat weten, is dat het tijd is om contact op te nemen met uw installateur.

Voordeel 4  Snelle en eenvoudige installatie

Waterzijdig inregelen is een relatief kleine investering waarmee u absoluut meer comfort én een lagere energierekening in huis haalt. De nieuwe radiatorkranen die de installateur op uw radiatoren monteert, maken het grote verschil. Met de Kombi-TRV van Honeywell Home vertrouwt u op vakwerk en is uw cv-installatie snel en goed waterzijdig ingeregeld.

Meer weten over evohome, waterzijdig inregelen en de Kombi-TRV?

Verken uw mogelijkheden samen met een getrainde Honeywell Home-installateur bij u in de buurt. Neem vandaag nog contact met hem op om binnenkort van meer comfort en minder energiekosten te profiteren.