Kies nu voor meer wooncomfort en minder energieverbruik

Een comfortabel binnenklimaat begint voor steeds meer mensen bij vloerverwarming. ‘Het is andere warmte wordt vaak gezegd, waarmee gedoeld wordt op het verschil met radiatoren. Maar naast de aangename stralingswarmte die vanaf de vloer gelijkmatig verdeeld wordt in de kamer, heeft vloerverwarming financiële, hygiënische en esthetische voordelen. Investeer nu in deze duurzame manier van verwarmen en geniet voortaan van behaaglijke warmte en een lagere energierekening.

Vloerverwarming is een duurzame, effectieve en energiezuinige manier om uw woning te verwarmen – of zelfs te koelen. Bovendien past het bij de trend om de overstap te maken op alternatieve energiebronnen. Vloerverwarming is bij uitstek geschikt in combinatie met een warmtepomp. Met Honeywell Home haalt u de juiste producten in huis om maximaal van alle voordelen van vloerverwarming te profiteren.

De zeven voordelen van vloerverwarming


1 Anders dan bij radiatoren wordt de warmte gelijkmatig over de ruimte verdeeld

2 Minder energieverbruik: de thermostaat 2 °C lager geeft hetzelfde comfort als bij radiatoren

3 U kunt 10 tot 15% besparen op uw stookkosten ten opzichte van gewone radiatoren*

4 Aangename stralingswarmte op een groot oppervlak: altijd behaaglijk en geen koude voeten meer!

5 Meer ruimte voor interieurwensen: radiatoren of convectorput zijn uit het zicht

6 Weinig luchtcirculatie: fijn voor mensen met luchtwegaandoeningen of een stofallergie

7 Zoneregeling: u kunt voor elke kamer apart de gewenste temperatuur instellen

*Bron: Consumentenbond

Zoneregeling: zo warm als u wilt – en waar u wilt

Vooral de zoneregeling maakt vloerverwarming tot een zeer comfortabele en energiebewuste keuze. Zo'n ‘zone’ is niets meer of minder dan een kamer, vertrek of ruimte in uw woning. In elk van de zones kunt u de verwarming laten branden – of juist niet. Uw installateur zorgt ervoor dat uw verwarmingssysteem in verschillende zones opgesplitst wordt, waarna u vervolgens bepaalt hoe warm het er mag worden. Elke zone is apart te regelen. Daardoor kan elke kamer in uw huis apart worden verwarmd en verspilt u geen energie aan ruimtes waar zich niemand bevindt.

De meestgestelde vraag…

‘Kan ik vloerverwarming combineren met radiatoren?’ Jazeker! Als u vloerverwarming neemt, hoeft u echt niet al uw radiatoren de deur uit te doen. Populair in woonhuizen is de combinatie van vloerverwarming op de begane grond en radiatorverwarming op de verdiepingen. evohome is daarbij de favoriete oplossing voor slimme zoneregeling, waarbij u zowel beneden als boven de ideale temperatuur kunt instellen. Dat doet u via het evohome-bedienpaneel of via uw smartphone en tablet. Zo regelt u altijd en overal met minder energie meer wooncomfort.

Altijd een passende oplossing met Honeywell Home
Voor elk huis en elke wens heeft Honeywell Home een passende oplossing. Ook in uw woning kunnen eenvoudig zones geregeld worden. Zoneregeling van Honeywell Home past op elke cv-ketel en andere warmtebronnen, denk aan stads- en blokverwarming of een warmtepomp. Het kan zowel draadloos als bedraad worden gerealiseerd bij u thuis en alleen voor vloerverwarming, alleen voor radiatoren of gecombineerd.


Meer weten?
Hebt u plannen om vloerverwarming aan te leggen? Maak ze concreet en compleet met de betrouwbare producten van Honeywell Home. Neem voor een advies op maat vrijblijvend contact op met een van onze getrainde productspecialisten.