Altijd thuiskomen in een warm huis

Honeywell Home weet hoe lang het duurt om uw huis op de juiste temperatuur te krijgen. De T6 Slimme thermostaat regelt het exact en ongemerkt. U vraagt simpelweg de temperatuur die u wenst, op elk moment – en de T6 zorgt ervoor.

Iedereen verdient het om thuis te komen in een comfortabel, behaaglijk huis. Met de T6 Slimme thermostaat van Honeywell Home wordt dat wel heel gemakkelijk. Met de T6 bespaart u energiekosten en het wordt aangenamer in huis. Met deze mooie, makkelijk te installeren en te bedienen thermostaat is energiezuinig wooncomfort zo geregeld.

De slimme thermostaat T6 is een van de resultaten van de jarenlange ervaring die Honeywell Home heeft opgebouwd met verwarmingssystemen. De thermostaat is uitgerust met vele slimme functies om uw huis comfortabel en behaaglijk te maken: via de Honeywell Home-app op uw smartphone, maar ook – heel gemakkelijk, net zoals u gewend bent – op het display van de thermostaat zelf.

De T6 is de slimme manier om uw wooncomfort te regelen

De T6 is overal en op elk moment te bedienen. Deze slimme thermostaat speelt in op uw regelmatige of juist onregelmatige leven en stemt de temperatuur in huis daarop af. De T6 voegt zich naar uw agenda en helpt u zo energie te besparen, vanaf vrijwel elk denkbare locatie.

T6: de slimme programmeerbare thermostaat

Extra handig is het dat u de T6 kunt bedienen met de Honeywell Home-app voor smartphone en tablet. Met de app stelt u eenvoudig een verwarmingsschema in, zodat de thermostaat bijvoorbeeld elke werkdag om 17.30 uur uw woning op de door u ingestelde temperatuur heeft gebracht. Arriveert u later dan gepland? In een paar tikken regelt u via de app dat de verwarming wat langer laag kan blijven.

In combinatie met de Honeywell Home-app geeft de T6 u de volledige regie over de temperatuur in huis. Op het strand. In de lucht. Aan uw bureau.

Geofencing: helemaal handsfree

Geofencing is een handige functie waar u geen omkijken naar heeft. Ideaal voor situaties waarin u geen gebruik kan of mag maken van uw smartphone, zoals in de file. Met geofencing is geen enkele handeling van uzelf meer nodig. De T6 past de temperatuur automatisch aan op basis van de locatie van uw smartphone. Als u richting huis vertrekt, zorgt de T6 ervoor dat de verwarming op tijd aan is.

Van huis? Temperatuur automatisch omlaag!

Omgekeerd werkt het ook: de slimme thermostaat T6 laat de temperatuur in uw woning dalen als u van huis gaat. Merkt de T6 dat u een bepaald vooraf ingesteld gebied verlaat, dan zorgt hij ervoor dat de verwarming af slaat, zodat u geen energie verspilt.

Compatibel met veel merken

De T6 Slimme Thermostaat is compatibel met veel toonaangevende namen op het gebied van smart homes en daar komen iedere dag meer apparaten bij. Connected-producten van Honeywell Home werken met spraakherkenning, smartphone-apps en slimme apparatuur, zodat u uw woning snel en efficiënt kunt beheren. De T6 werkt met AppleHomekit, Apple Watch, Amazon Alexa, IFTTT en Google Home.

Meer weten?

Kijk ook op deze website voor meer informatie over de T6 en de samenwerking met andere slimme merken.