Altijd thuiskomen in een warm huis

Na uren in de file door de sneeuw of na een natte koude fietsrit na een lange treinvertraging, kunt u wel wat warmte gebruiken. Iedereen verdient het om thuis te komen in een comfortabel, behaaglijk huis. Maar hoe doet u dat als uw partner nog veel langer dan u vaststaat in het verkeer – of als u alleen woont?

 

 Simpel, met een slimme thermostaat van Honeywell Home. Neem bijvoorbeeld de T6, speciaal ontwikkeld door een aantal van onze beste ontwerpers. In combinatie met de Honeywell Home-app geeft de T6 u de volledige regie over de temperatuur in huis. Op het strand. In de lucht. Aan uw bureau.

De T6 is de slimme manier om uw wooncomfort te regelen

U kunt gerust zijn, wetende dat u de slimme thermostaat T6 eenvoudig en gemakkelijk kunt bedienen – overal, op elk moment.De T6 speelt in op uw onregelmatige leven en stemt de temperatuur in huis daarop af. De T6 voegt zich naar uw agenda en helpt u zo energie te besparen. Zodat u de controle kunt nemen over uw wooncomfort, vanaf vrijwel elk denkbare locatie.

T6: de slimme programmeerbare thermostaat

U bedient de T6 met de Honeywell Home-app voor smartphone en tablet. Met de app kunt u eenvoudig een verwarmingsschema instellen, zodat de thermostaat bijvoorbeeld elke werkdag om 17.30 uur uw woning op de door u ingestelde temperatuur heeft gebracht. Arriveert u later dan gepland? In een paar tikken regelt u via de app dat de verwarming wat langer laag kan blijven.

Geofencing: helemaal handsfree

Geofencing is een handige functie waar u geen omkijken naar heeft. Ideaal voor situaties waarin u geen gebruik kan of mag maken van uw smartphone, zoals in de file. Met geofencing is geen enkele handeling van uzelf meer nodig. De T6 past de temperatuur automatisch aan op basis van de locatie van uw smartphone. Als u richting huis vertrekt, zorgt de T6 ervoor dat de verwarming op tijd aan is.

Van huis? Temperatuur automatisch omlaag!

Omgekeerd werkt het ook: de slimme thermostaat T6 laat de temperatuur in uw woning dalen als u van huis gaat. Merkt de T6 dat u een bepaald vooraf ingesteld gebied verlaat, dan zorgt hij ervoor dat de verwarming af slaat, zodat u geen energie verspilt. Geofencing: een handige functie voor iedereen die weleens vergeet de thermostaat lager te zetten.

Regel het met uw stem

De T6 kan omgaan met spraakherkenning van diverse toonaangevende merken. Met Apple HomeKit kunt u bijvoorbeeld de T6 bedienen door Siri aan te spreken. Hetzelfde kunt u doen u met Amazon Echo, waar u de virtuele assistent Alexa kunt vragen de temperatuur en ook andere connected-producten van Honeywell Home aan te passen via een draadloze speaker. Ook met Google kunt u spraakopdrachten uitdelen aan en  informatie inwinnen over de temperatuur in huis via de slimme thermostaat T6. ‘OK, Google!’

De slimme thermostaat T6 is een van de resultaten van de jarenlange ervaring die Honeywell Home heeft opgebouwd met verwarmingssystemen. De thermostaat is uitgerust met vele slimme functies om je huis comfortabel en behaaglijk te maken: via de Honeywell Home-app op je smartphone, maar ook – heel gemakkelijk, net zoals je gewend bent – op het display van de thermostaat zelf.

Drie topfunctionaliteiten van de T6


1 Geofencing: locatiegebaseerde temperatuurregeling

De T6 voelt dat u eraan komt en maakt het huis alvast zo warm als u wilt. Dat gebeurt op basis van de locatie van uw smartphone. Zo weet u zeker dat u altijd thuiskomt in een comfortabel huis en dat u nooit onnodig energie verspilt wanneer u van huis bent.

2 Programmeerbaar, instelbaar, aanpasbaar

Honeywell Home begrijpt dat het leven onvoorspelbaar is. Kies daarom voor een vooraf ingesteld zevendaags programma en wijzig eenvoudig de temperatuurinstelling wanneer uw plannen wijzigen. Op het strand. In de lucht. Aan uw bureau. Overal en op elk moment.

3 Altijd in contact met thuis

Connected-producten van Honeywell Home, zoals de T6,  werken met spraakherkenning, smartphone-apps en slimme apparatuur, zodat u uw huis snel en efficiënt kunt beheren. De T6 is compatibel met Apple HomeKit, Apple Watch, Amazon Alexa, IFTTT en Google Home.

 

Alle voordelen bij elkaar

  De T6 is een door het Honeywell Home-designteam ontwikkelde intuïtieve thermostaat, uitgevoerd met alle denkbare slimme mogelijkheden. Daarmee sluit de T6 perfect aan bij de leefstijl en comfortwensen van de moderne consument. 

  • Innovatieve functionaliteiten die aansluiten bij uw manier van leven
  • Zeer eenvoudige installatie en ingebruikname
  • Bediening via een aanraakscherm: vereenvoudigd programmeren en instellen van de temperatuur
  • Uitgebreide keuze aan voorgeprogrammeerde instellingen
  • Inclusief 7-, 5/2- en 1-dagsprogramma met tot zes perioden per dag en ‘afwezig’
  • Zelflerend en optimaliserend met ‘optimale start en stop’ voor de ketelaansturing
  • Zeer efficiënte samenwerking tussen thermostaat en ketel
  • Geofencing: de temperatuurinstelling van de T6 wordt automatisch aangepast op basis van de locatie van de gebruiker
  • Via de Honeywell Home-app, smartphone en tablet complete controle over de verwarming, waar ook ter wereld
  • Werkt met Apple HomeKit, Apple Watch, Amazon Alexa, IFTTT en Google Home