Uw huis

In huis wilt u genieten van zoveel mogelijk comfort. Welke manier van regelen het beste bij u past hangt natuurlijk af van uw wensen. Op deze pagina vindt u informatie en inspiratie om het beste uit uw woning te halen.

Comfort

Wat uw comfortwensen ook zijn en welke manier van regelen u ook kiest, Honeywell biedt altijd de juiste oplossing. Van kantoor tot aan vakantiehuis. Of u nu gebruik maakt van vloerverwarming, een open haard of meerdere zones afzonderlijk wenst te regelen. Het uitgebreide portfolio heeft voor iedere situatie een product op maat.

Alle producten

Programmeerbaar

Nooit meer opstaan in een koud huis en de verwarming automatisch omlaag als u naar bed gaat. Wie wil dat niet. Met de Honeywell programmeerbare thermostaten is dat zo geregeld. Voor elk type huis, op elk cv-toestel en geschikt voor radiatoren en vloerverwarming.

Beschikbare producten

Basic

Voor elke woonwens is er een Honeywell Round. Universeel toepasbaar op elke ketel en met de betrouwbaarheid en kwaliteit die u van Honeywell mag verwachten. Met de eenvoudige bediening heeft u altijd het gewenste comfort, binnen een handomdraai.

Beschikbare producten

Energie besparen

Er zijn in huis veel dingen waar u op kunt besparen, dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Door zuinig om te gaan met de verwarming - bijvoorbeeld door zoneregling of de verwarming een graadje lager te zetten - valt de meeste winst te behalen. 

Gas besparen met Honeywell thermostaten Energiebespaartips van Milieu Centraal Slimme meter voor energie besparen

Zoneregeling

Met zoneregeling regelt u de verwarming per kamer. Zo heeft u overal de juiste temperatuur; op de juiste plek, op het juiste moment.

Beschikbare producten

evohome in de praktijk

Benieuwd naar de ervaringen van gebruikers van evohome? Lees hieronder de verhalen van drie verschillende huishoudens.

Milieubewust stoken: het verhaal van Jasper De ervaring met evohome van Stephanie en Sjoerd Altijd de ideale kamertemperatuur: het verhaal van Tita Zeillemaker