Per product

U heeft een vraag? Stel uw vraag zo beknopt mogelijk

HCE80

Productkenmerken en specificaties

HCE80

Veel gestelde vragen

 • Het evohome Wi-Fi bedieningspaneel geeft een temperatuur voeler fout bij het gebruik van vloerverwarming icm HCE80. Wat kan de oorzaak/oplossing zijn?
  In combinatie met het evohome systeem moeten de temperatuurvoelers NIET ingeleerd worden op de HCE80. Deze worden alleen ingeleerd op het evohome bedieningspaneel. Leert u de voelers toch in op de HCE80, dan gaat dat niet goed.
 • Ik heb al een HCE80 regeling, kan ik mijn bestaande apparatuur gebruiken bij evohome?
  Ja, u kunt uw bestaande HCE80 regeling met alle onderdelen gewoon blijven gebruiken en uw regeling opwaarderen naar evohome. Voor een advies wat er specifiek voor uw situatie nodig is verwijzen wij u graag door naar een van onze evohome specialisten.
 • Is het evohome Wi-Fi systeem ook geschikt voor koeling?
  Het evohome systeem is alleen geschikt voor koeling i.c.m. de vloerverwamingsregelaar HCE80NL.
 • Wat voor toepassingen kan ik regelen met evohome?
  U kunt met evohome uw pomp en/of cv ketel draadloos schakelen. Evohome is een regelsysteem dat erop gebaseerd is om alleen bij warmtevraag de cv-ketel, of pomp of stadsverwamingsklep te schakelen. Toepassing vloerverwarming gaat via de HCE80-NL draadloze vloerverwarmingsregelaar die bedoeld is om de slanggroepen van een vloerverwarmingsverdeler d.m.v. thermische motoren (MT4-230-NC) aan te sturen. Met deze regelaar kunnen dan de eventuele zones die voorzien zijn van vloerverwarming apart geregeld worden. Ook vertrekken die voorzien zijn van radiatoren kunnen met evohome geregeld worden. De aanwezige radiatoren kunnen voorzien worden van elektronische radiatorregelaar HR92. Deze regelaars meten de temperatuur in de ruimte, en bij een afwijking van de gewenste t.o.v. de gemeten waarde opent de HR92 de radiatorafsluiter en schakelt de ketel via evohome in. Als laatste toepassing zou ook nog via een draadloos aan/uit-relais (BDR91A1000) of een zoneklep (YVC8015) gebruikt kunnen worden in de aanvoer naar of vloerverwarming of radiatorengroep.

Brochures

Vind een installateur bij u in de buurt

Voer uw postcode of woonplaats in om getrainde installateurs te vinden zodat u verzekerd bent van deskundig advies, de juiste producten en professionele service.

Producten vergelijken

Vergelijk de diverse producten van Honeywell en bepaal welke ideaal is voor uw woning.
Vergelijk direct

Support

Stel uw vraag aan onze supportafdeling en wij geven u snel en accuraat antwoord.
Direct support