Per product

U heeft een vraag? Stel uw vraag zo beknopt mogelijk

Day Night Round Timer

Productkenmerken en specificaties

Day Night Round Timer

Veel gestelde vragen

 • Ik zie een "E" in de display van mijn thermostaat. Wat is er mis?

  Er is een probleem met de temperatuurvoeler van de thermostaat. Mogelijk meet de thermostaat een temperatuur die bijzonder laag is. Klik de thermostaat van zijn grondplaat en leg de thermostaat tenminste een uur in een warme omgeving, en probeer het later nog eens.
  Mocht de klacht niet verdwijnen, dan is mogelijk de interne voeler defect. In dit geval dient de thermostaat te worden vervangen.

 • Kan ik powerstealing thermostaten bij elk merk cv-ketel gebruiken?

  Van sommige merken cv-ketels weten wij dat deze slecht met powerstealing omgaan. Bij deze merken adviseren wij dan ook geen powerstealing thermostaten, maar thermostaten die op eigen batterijen werken.

 • Waar kan ik een Honeywell installateur vinden?
  U kunt een erkend installateur in uw buurt vinden via deze website. 
 • Waarom gebruikt deze thermostaat geen batterijen? (powerstealing)

  Deze thermostaat werkt door middel van 'powerstealing'. Hierbij houdt de thermostaat de interne accu opgeladen door stroom te 'stelen' van de ketel. Dit werkt via dezelfde twee draden als waarmee de thermostaat de ketel aanstuurt. Door powerstealing hoeft u nooit batterijen te vervangen. Dat is wel zo gemakkelijk en milieuvriendelijk.

 • Wat is powerstealing?

  De Round On/Off is voorzien van een een zogenaamde supercondensator. Dit is een speciale voedingsbron die batterijen overbodig maakt. Tijdens bedrijf laadt de Round On/Off de voedingsbron op. De laadtijd van deze condensator bedraagt ongeveer 15 minuten.

Brochures

Handleidingen

Vind een installateur bij u in de buurt

Voer uw postcode of woonplaats in om getrainde installateurs te vinden zodat u verzekerd bent van deskundig advies, de juiste producten en professionele service.

Producten vergelijken

Vergelijk de diverse producten van Honeywell en bepaal welke ideaal is voor uw woning.
Vergelijk direct

Support

Stel uw vraag aan onze supportafdeling en wij geven u snel en accuraat antwoord.
Direct support