Per product

U heeft een vraag? Stel uw vraag zo beknopt mogelijk

Chronotherm Wireless Modulation

Productkenmerken en specificaties

Chronotherm Wireless Modulation

Veel gestelde vragen

 • De draadloze verbinding tussen mijn Chronotherm Wireless Modulation en de ketelmodule lijkt verbroken, wat moet ik doen? (video)

  Als de thermostaat niet meer goed functioneert en er knippert of brandt een rode led op de OpenTherm RF module, dan is het zinvol om de draadloze verbinding tussen de Honeywell Chronotherm Wireless Modulation (CMT957M1011) en de OpenTherm RF ketelmodule opnieuw in te stellen. In de onderstaande instructievideo wordt getoond hoe je de draadloze verbinding opnieuw kunt leggen.

 • Hoe kopieer ik een geprogrammeerde dag naar een andere dag van de week bij een Chronotherm (CMT-serie)? (video)

  In onderstaande instructievideo ziet u hoe u geprogrammeerde dag van een Chronotherm (CMT907G1003) kunt kopieren naar een andere dag van de week.

  De instructie is ook bruikbaar voor de modellen Chronotherm Modulation (CMT937M1003), Chronotherm Wireless (CMT927A1019) en de Chronotherm Wireless Modulation (CMT957M1011).

 • Hoe programmeer ik een Chronotherm (CMT-serie)? (video)

  In onderstaande instructievideo ziet u hoe u het weekprogramma van een Chronotherm (CMT907G1003) kunt instellen. De instructie is ook bruikbaar voor de modellen Chronotherm Modulation (CMT937M1003), Chronotherm Wireless (CMT927A1019) en de Chronotherm Wireless Modulation (CMT957M1011).

 • Hoe stel ik de datum en tijd in van een Chronotherm (CMT-serie)? (video)

  In onderstaande instructievideo ziet u hoe u de datum en tijd van een Chronotherm (CMT-serie) kunt instellen.
  De instructie is ook bruikbaar voor de modellen Chronotherm Modulation (CMT937M1003), Chronotherm Wireless (CMT927A1019) en de Chronotherm Wireless Modulation (CMT957M1011).

 • Hoe stel ik de vakantiefunctie van een Chronotherm (CMT-serie) in? (video)

  Met de vakantiefunctie kunt u gedurende uw vakantie een besparende temperatuur instellen maar er tóch voor zorgen dat het aangenaam warm is op het tijdstip dat u thuiskomt. Als u in de vakantiefunctie het tijdtip waarop u van vakantie terugkomt instelt zal het persoonlijke programma op dat tijdstip worden hervat. Leer met behulp van deze video hoe u deze functie kunt activeren bij een Chronotherm (CMT-serie).

  De instructie is ook bruikbaar voor de modellen Chronotherm Modulation (CMT937M1003), Chronotherm Wireless (CMT927A1019) en de Chronotherm Wireless Modulation (CMT957M1011).

 • Hoe stel ik de zomer-/wintertijd in op mijn klokthermostaat?

  Daar hoeft u niets voor te doen. De interne klok van uw klokthermostaat zorgt ervoor dat precies op de juiste dag de tijd automatisch een uur vooruit of terug wordt gezet. Zorg er uiteraard wel voor dat de datum van de thermostaat correct is ingesteld.

 • Hoe werkt de timerfunctie van een Chronotherm (CMT-serie)? (video)

  In onderstaande instructievideo ziet u hoe u timerfunctie van een Chronotherm (CMT-serie) kunt instellen.
  De instructie is ook bruikbaar voor de modellen Chronotherm Modulation (CMT937M1003), Chronotherm Wireless (CMT927A1019) en de Chronotherm Wireless Modulation (CMT957M1011).

 • Ik merk dat de verwarming al warm is, terwijl het Opstaan-programma nog moet beginnen. is er iets mis?

  Er is niets mis, dit heeft te maken met het adaptieve of zelflerende aanwarmvermogen van de thermostaat. De adaptieve aanwarming houdt in dat de thermostaat zelf berekent hoe lang het duurt voordat uw huis warm is. Zo slaat de thermostaat op het juiste moment aan. Niet te vroeg en niet te laat. Op deze manier is uw woning comfortabel warm bij het opstaan en het thuiskomen.

 • Is de Telefooninterface ook te gebruiken i.c.m. draadloze thermostaten?

  Nee. Helaas is het een vereiste dat de thermostaat van een bedraad type is om de telefooninterface CT421 te kunnen gebruiken.

 • Is het mogelijk om de zelflerende, adaptieve aanwarming uit te zetten?

  Ja, dat is altijd mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Honeywell Infolijn: 020 - 56 56 392 of infolijn@honeywell.nl

 • Temperatuur kalibreren (video)
 • Waar kan ik een Honeywell installateur vinden?
  U kunt een erkend installateur in uw buurt vinden via deze website. 
 • Wat is ‘OpenTherm®’?

  OpenTherm® is een standaard communicatieprotocol voor moduleren, als het ware de taal waarmee twee modulerende toestellen met elkaar praten. Dit betekent dat OpenTherm® producten (cv-toestellen en thermostaten) van verschillende merken onderling met elkaar samen kunnen werken. OpenTherm® -producten zijn herkenbaar aan het OpenTherm® logo.
  OpenTherm®-communicatie maakt gebruik van de normale 2-draads thermostaatkabel. Via deze verbinding voorzien het cv-toestel en de thermostaat elkaar in twee richtingen van de benodigde informatie voor een accurate en energiezuinige regeling. De informatie die vanuit de branderautomaat aan de thermostaat wordt gegeven is afhankelijk van het betreffende toestel.

 • Wat is een modulerende thermostaat?

  Een modulerende verwarmingsregeling kan de branderhoogte van de ketel op verschillende standen laten branden. Hierdoor wordt gezorgd voor een nauwkeurige temperatuurregeling, en wordt de branderactiviteit van de ketel precies aangepast aan de warmtebehoefte. Een modulerende regeling haalt zo meer rendement uit een laag vermogen van stoken. Daarnaast is het moduleren ook nog beter voor het milieu doordat er minder schadelijke stoffen worden uitgestoten.
  Ook hebben een modulerende ketel en thermostaat een 2-weg communicatie. Zo’n thermostaat kan dus ook informatie ontvangen vanuit de ketel.

 • Werken alle modulerende cv-ketels met OpenTherm®?

  Nee, niet alle modulerende cv-ketels werken met OpenTherm®. Fabrikanten als bv. Nefit hebben een eigen communicatie-protocol. Dit heeft tot gevolg dat een modulerende thermostaat van Honeywell hier niet op kan worden toegepast. Let dus op als u een thermostaat zoekt voor een modulerende ketel en laat u adviseren door een erkend CV-installateur, de fabrikant van uw ketel of raadpleeg de aansluitinformatie bij aat op deze website.

Brochures

Handleidingen

Vind een installateur bij u in de buurt

Voer uw postcode of woonplaats in om getrainde installateurs te vinden zodat u verzekerd bent van deskundig advies, de juiste producten en professionele service.

Producten vergelijken

Vergelijk de diverse producten van Honeywell en bepaal welke ideaal is voor uw woning.
Vergelijk direct

Support

Stel uw vraag aan onze supportafdeling en wij geven u snel en accuraat antwoord.
Direct support