Per product

U heeft een vraag? Stel uw vraag zo beknopt mogelijk

T6 slimme thermostaat zwart

Productkenmerken en specificaties

T6 slimme thermostaat zwart

Veel gestelde vragen

 • Waar kan ik een Honeywell installateur vinden?
  U kunt een erkend installateur in uw buurt vinden via deze website. 
 • Waar kan ik terecht voor support?

  Heb je een vraag over je Lyric T6 of T6R slimme thermostaat? Bekijk onze gebruiksinstructies, video's en FAQ's op getconnected.honeywell.com


 • Wat is ‘OpenTherm®’?

  OpenTherm® is een standaard communicatieprotocol voor moduleren, als het ware de taal waarmee twee modulerende toestellen met elkaar praten. Dit betekent dat OpenTherm® producten (cv-toestellen en thermostaten) van verschillende merken onderling met elkaar samen kunnen werken. OpenTherm® -producten zijn herkenbaar aan het OpenTherm® logo.
  OpenTherm®-communicatie maakt gebruik van de normale 2-draads thermostaatkabel. Via deze verbinding voorzien het cv-toestel en de thermostaat elkaar in twee richtingen van de benodigde informatie voor een accurate en energiezuinige regeling. De informatie die vanuit de branderautomaat aan de thermostaat wordt gegeven is afhankelijk van het betreffende toestel.

 • Wat is een modulerende thermostaat?

  Een modulerende verwarmingsregeling kan de branderhoogte van de ketel op verschillende standen laten branden. Hierdoor wordt gezorgd voor een nauwkeurige temperatuurregeling, en wordt de branderactiviteit van de ketel precies aangepast aan de warmtebehoefte. Een modulerende regeling haalt zo meer rendement uit een laag vermogen van stoken. Daarnaast is het moduleren ook nog beter voor het milieu doordat er minder schadelijke stoffen worden uitgestoten.
  Ook hebben een modulerende ketel en thermostaat een 2-weg communicatie. Zo’n thermostaat kan dus ook informatie ontvangen vanuit de ketel.

 • Wat is Optimale Start en Stop?

  Met veel oude verwarmingssystemen schatte u zelf in op welk moment de verwarming aan moest om de juiste temperatuur op het juiste moment te bereiken. Bijvoorbeeld bij het opstaan. Zelf inschatten is natuurlijk niet efficiënt. Denk alleen al aan de veranderende seizoenen die aparte eisen stellen.

  Met de Optimum Start-technologie van Honeywell stelt u de temperatuur in voor een bepaald tijdstip. evohome bepaalt vervolgens wanneer het systeem moet opstarten om dat punt op precies de juiste tijd te bereiken. evohome begrijpt hoe uw huis opwarmt en afkoelt. Wilt u bijvoorbeeld dat het om 7.00 uur 21 graden is, dan is het die temperatuur op precies dat tijdstip. evohome past zich dynamisch aan het huis aan. Dus is de begintemperatuur lager, dan berekent evohome hoeveel eerder het moet opstarten. Zo profiteert u van optimaal comfort.

  De Optimum Stop-technologie van Honeywell werkt volgens hetzelfde principe. U stelt bijvoorbeeld om 23.00 uur de temperatuur in op 18 graden, terwijl het op dat moment nog 21 graden is. Bij traditionele systemen zou de boiler stoppen en de overgebleven warmte in de centrale verwarming zou het huis blijven ‘verwarmen’. evohome begrijpt hoe het huis reageert. Het schakelt de boiler uit op precies de juiste tijd, zodat de overgebleven warmte in het verwarmingssysteem efficiënt wordt gebruikt en u energie bespaart.  

Brochures

Handleidingen

Vind een installateur bij u in de buurt

Voer uw postcode of woonplaats in om getrainde installateurs te vinden zodat u verzekerd bent van deskundig advies, de juiste producten en professionele service.

Producten vergelijken

Vergelijk de diverse producten van Honeywell en bepaal welke ideaal is voor uw woning.
Vergelijk direct

Support

Stel uw vraag aan onze supportafdeling en wij geven u snel en accuraat antwoord.
Direct support