Per product

U heeft een vraag? Stel uw vraag zo beknopt mogelijk

Draadloze radiatorthermostaat - HR80

Productkenmerken en specificaties

Draadloze radiatorthermostaat - HR80

Veel gestelde vragen

 • De HR80-radiatorregelaar toewijzen aan een evohome-zone (video)
 • De signaalsterkte testen tussen evohome en de HR80-radiatorregelaar (video)
 • Hoeveel HR80's kan ik maximaal bij evohome gebruiken?
  Er is geen maximum aan het aantal HR80 radiatorthermostaten die in de woning worden gebruikt. Ook per zone kan men net zoveel HR80's plaatsen als nodig of gewenst is. Het totaal aantal zones is wel beperkt tot maximaal 8.
 • Waar kan ik een Honeywell Home installateur vinden?
  U kunt een erkend installateur in uw buurt vinden via deze website. 
 • Wat voor toepassingen kan ik regelen met evohome?
  U kunt met evohome uw pomp en/of cv ketel draadloos schakelen. Evohome is een regelsysteem dat erop gebaseerd is om alleen bij warmtevraag de cv-ketel, of pomp of stadsverwamingsklep te schakelen. Toepassing vloerverwarming gaat via de HCE80-NL draadloze vloerverwarmingsregelaar die bedoeld is om de slanggroepen van een vloerverwarmingsverdeler d.m.v. thermische motoren (MT4-230-NC) aan te sturen. Met deze regelaar kunnen dan de eventuele zones die voorzien zijn van vloerverwarming apart geregeld worden. Ook vertrekken die voorzien zijn van radiatoren kunnen met evohome geregeld worden. De aanwezige radiatoren kunnen voorzien worden van elektronische radiatorregelaar HR92. Deze regelaars meten de temperatuur in de ruimte, en bij een afwijking van de gewenste t.o.v. de gemeten waarde opent de HR92 de radiatorafsluiter en schakelt de ketel via evohome in. Als laatste toepassing zou ook nog via een draadloos aan/uit-relais (BDR91A1000) of een zoneklep (YVC8015) gebruikt kunnen worden in de aanvoer naar of vloerverwarming of radiatorengroep.

Brochures

Handleidingen

Vind een getrainde installateur bij u in de buurt

Voer uw postcode of woonplaats in om getrainde installateurs te vinden zodat u verzekerd bent van deskundig advies, de juiste producten en professionele service.

Producten vergelijken

Vergelijk de diverse producten van Honeywell Home en bepaal welke ideaal is voor uw woning.
Vergelijk direct

Support

Stel uw vraag aan onze supportafdeling en wij geven u snel en accuraat antwoord.
Direct support