Per product

U heeft een vraag? Stel uw vraag zo beknopt mogelijk

evohome bedieningsinterface

Productkenmerken en specificaties

evohome bedieningsinterface

Veel gestelde vragen

 • De signaalsterkte testen tussen evohome en de HR80-radiatorregelaar (video)
 • Hoe werkt het evohome bedienpaneel? (video)
  De evohome regelaar vormt het ‘brein’ van uw cv-installatie. Het kleurenscherm is een ‘touch screen’ en is eenvoudig te gebruiken. Het scherm geeft evohome informatie over uw wooncomfort en hoe het verwarmingsysteem wordt geregeld. 
 • Waar kan ik een Honeywell Home installateur vinden?
  U kunt een erkend installateur in uw buurt vinden via deze website. 
 • Wat voor thuisnetwerk heb ik nodig voor evohome of connected producten van Honeywell Home?
  Voor connected producten van Honeywell Home heeft u een stabiele breedband verbinding nodig. Honeywell Home connected producten vereisen een IP-adres toegewezen door DHCP. Het zal niet werken of worden ondersteund op netwerken zonder DHCP. Honeywell Home producten communiceren via poort 443 (HTTPS), een gangbare open poort die door veel bedrijven wordt gebruikt om veilig online te kunnen winkelen en andere veilige transmissies. Deze poort zal, normaal, niet worden geblokkeerd door uw internet service provider of hardware. Indien u gebruikt maakt van andere netwerkdiensten of wanneer er aanvullende beveiligingsmaatregelen zijn geïmplementeerd, zorgen dan dat deze poort open staat voor onze producten.
 • Wat voor toepassingen kan ik regelen met evohome?
  U kunt met evohome uw pomp en/of cv ketel draadloos schakelen. Evohome is een regelsysteem dat erop gebaseerd is om alleen bij warmtevraag de cv-ketel, of pomp of stadsverwamingsklep te schakelen. Toepassing vloerverwarming gaat via de HCE80-NL draadloze vloerverwarmingsregelaar die bedoeld is om de slanggroepen van een vloerverwarmingsverdeler d.m.v. thermische motoren (MT4-230-NC) aan te sturen. Met deze regelaar kunnen dan de eventuele zones die voorzien zijn van vloerverwarming apart geregeld worden. Ook vertrekken die voorzien zijn van radiatoren kunnen met evohome geregeld worden. De aanwezige radiatoren kunnen voorzien worden van elektronische radiatorregelaar HR92. Deze regelaars meten de temperatuur in de ruimte, en bij een afwijking van de gewenste t.o.v. de gemeten waarde opent de HR92 de radiatorafsluiter en schakelt de ketel via evohome in. Als laatste toepassing zou ook nog via een draadloos aan/uit-relais (BDR91A1000) of een zoneklep (YVC8015) gebruikt kunnen worden in de aanvoer naar of vloerverwarming of radiatorengroep.

Brochures

Handleidingen

Vind een getrainde installateur bij u in de buurt

Voer uw postcode of woonplaats in om getrainde installateurs te vinden zodat u verzekerd bent van deskundig advies, de juiste producten en professionele service.

Producten vergelijken

Vergelijk de diverse producten van Honeywell Home en bepaal welke ideaal is voor uw woning.
Vergelijk direct

Support

Stel uw vraag aan onze supportafdeling en wij geven u snel en accuraat antwoord.
Direct support