Per product

U heeft een vraag? Stel uw vraag zo beknopt mogelijk

Round Heat/Cool (2001-2014)

Productkenmerken en specificaties

Round Heat/Cool (2001-2014)

Veel gestelde vragen

 • De Round Modulation Heat/Cool vervangen (video)
 • Het uitleesvenster blijft blank, wat betekent dit?
  Er is geen voeding naar de thermostaat. Mogelijk is de voeding van het cv-toestel uitgeschakeld (netspanningsonderbreking). Controleer of het cv-toestel spanning heeft (stekker in stopcontact, en indien aanwezig de bedrijfsschakelaar aan). Controleer de aansluiting van de bedrading aan de thermostaat.
 • Kan ik 2 van deze thermostaten aan dezelfde ketel monteren, zodat ik zowel boven als beneden een thermostaat heb hangen?
  Nee, dat is bij modulerende thermostaten als de Round Modulation niet mogelijk. Een modulerende thermostaat moet een directe connectie hebben met de ketel, die niet mag worden onderbroken of gedeeld met een andere thermostaat. 
 • Mijn Round Modulation geeft een knipperende “F” aan. Wat is hier de oorzaak van?
  Een knipperende F geeft een storing in de cv-ketel aan. Dit is soms te verhelpen door de ketel te resetten. Wanneer de storing zich blijft voordoen, is het raadzaam de cv-installateur te raadplegen.
 • Wat is ‘OpenTherm®’?
  OpenTherm® is een standaard communicatieprotocol voor moduleren, als het ware de taal waarmee twee modulerende toestellen met elkaar praten. Dit betekent dat OpenTherm® producten (cv-toestellen en thermostaten) van verschillende merken onderling met elkaar samen kunnen werken. OpenTherm® -producten zijn herkenbaar aan het OpenTherm® logo.OpenTherm®-communicatie maakt gebruik van de normale 2-draads thermostaatkabel. Via deze verbinding voorzien het cv-toestel en de thermostaat elkaar in twee richtingen van de benodigde informatie voor een accurate en energiezuinige regeling. De informatie die vanuit de branderautomaat aan de thermostaat wordt gegeven is afhankelijk van het betreffende toestel.

Vind een getrainde installateur bij u in de buurt

Voer uw postcode of woonplaats in om getrainde installateurs te vinden zodat u verzekerd bent van deskundig advies, de juiste producten en professionele service.

Producten vergelijken

Vergelijk de diverse producten van Honeywell en bepaal welke ideaal is voor uw woning.
Vergelijk direct

Support

Stel uw vraag aan onze supportafdeling en wij geven u snel en accuraat antwoord.
Direct support