Per product

U heeft een vraag? Stel uw vraag zo beknopt mogelijk

Stadwarmte-regeling

Productkenmerken en specificaties

Stadwarmte-regeling

Veel gestelde vragen

 • Ik heb stadsverwarming. Nu wil ik mijn oude thermostaat vervangen door een nieuwe. Kan dat zomaar?

  Dit hangt volledig af van de stadsverwarmingsklep die u heeft. De speciaal door Honeywell ontwikkelde Y-VC8015 stadsverwarmingsklep. Deze klep is te combineren met alle Honeywell aan/uit-thermostaten (Chronotherm Vision , Chronotherm , Round on/off ).
  Zonder de Y-VC8015 stadsverwarmingsklep kán het mogelijk zijn dat u een thermostaat nodig heeft die geschikt is voor sterkstroom (230V). Lees altijd eerst de specificaties van uw stadsverwarmingsset of raadpleeg uw installateur voordat u een thermostaat aanschaft.

 • Waar kan ik een Honeywell installateur vinden?
  U kunt een erkend installateur in uw buurt vinden via deze website. 
 • Wat voor toepassingen kan ik regelen met evohome?

  U kunt met evohome uw pomp en/of cv ketel draadloos schakelen. Evohome is een regelsysteem dat erop gebaseerd is om alleen bij warmtevraag de cv-ketel, of pomp of stadsverwamingsklep te schakelen.

  Toepassing vloerverwarming gaat via de HCE80-NL draadloze vloerverwarmingsregelaar die bedoeld is om de slanggroepen van een vloerverwarmingsverdeler d.m.v. thermische motoren (MT4-230-NC) aan te sturen. Met deze regelaar kunnen dan de eventuele zones die voorzien zijn van vloerverwarming apart geregeld worden.

  Ook vertrekken die voorzien zijn van radiatoren kunnen met evohome geregeld worden. De aanwezige radiatoren kunnen voorzien worden van elektronische radiatorregelaar HR92. Deze regelaars meten de temperatuur in de ruimte, en bij een afwijking van de gewenste t.o.v. de gemeten waarde opent de HR92 de radiatorafsluiter en schakelt de ketel via evohome in.

  Als laatste toepassing zou ook nog via een draadloos aan/uit-relais (BDR91A1000) of een zoneklep (YVC8015) gebruikt kunnen worden in de aanvoer naar of vloerverwarming of radiatorengroep.

Brochures

Vind een installateur bij u in de buurt

Voer uw postcode of woonplaats in om getrainde installateurs te vinden zodat u verzekerd bent van deskundig advies, de juiste producten en professionele service.

Producten vergelijken

Vergelijk de diverse producten van Honeywell en bepaal welke ideaal is voor uw woning.
Vergelijk direct

Support

Stel uw vraag aan onze supportafdeling en wij geven u snel en accuraat antwoord.
Direct support