In de media

Al het laatste nieuws omtrent Honeywell Nederland.

Round Connected van Honeywell nu ook te koppelen aan IFTTT-app

19-11-2014

Altijd en overal je verwarming in huis bedienen vanaf smartphone of tablet

Amsterdam, 19 november 2014 – De Round Connected van Honeywell is nu ook te koppelen aan IFTTT. Deze nieuwe versie van het bekende ‘rondje’ van Honeywell is verkrijgbaar voor consumenten met direct de mogelijkheid om hem te koppelen aan 147 verschillende connected-producten en -diensten. Denk hierbij aan weerdiensten en iOS/Android-locaties, agenda’s en zelfs sportapps. Dit biedt de consument nog meer controle over zijn of haar ‘connected home’ en verwarming in huis voor een schappelijke prijs.

IFTTT

Het Round Connected channel in IFTTT heeft nuttige acties die ‘recipes’ kunnen genereren, zoals:

  • ALS de temperatuur buiten tot 5° Celsius daalt, zet DAN de verwarming op 20° Celsius;
  • ALS de temperatuur buiten tot 20° Celsius stijgt, zet DAN de verwarming uit;
  • ALS het 17.00 uur is, zet DAN de verwarming op 20° Celsius;
  • ALS ik een specifieke postcode verlaat, zet DAN de verwarming uit;

Total Connect Comfort

De Total Connect Comfort-app (TCC-app) werkt met de connected thermostaten van Honeywell en is ook geschikt voor Round Connected. Daarnaast bevat de app voor Round Connected diverse sneltoetsen die je nog meer controle bieden, zoals ‘Besparing-Eco’, ‘Verwarming Uit’ of ‘Afwezig’. De TCC-app is gratis te downloaden in de App Store van Apple en in de Google Play Store.

Round Connected

De Round Connected – de naam zegt het eigenlijk al – staat in verbinding met internet, waardoor je hem via de TCC-app van Honeywell op je tablet of smartphone kunt bedienen. Zo houd je controle over de verwarming in huis, waar je ook bent. Energiebewuster stoken kan gemiddeld tot 22 procent1 aan energiekosten besparen, waardoor Round Connected binnen een jaar is terug te verdienen.

Round Connected past binnen elk interieur en is aan te sluiten op elke verwarmingsbron. Denk aan een cv-ketel, stadsverwarming of een warmtepomp. De nieuwe thermostaat van Honeywell is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf 149 euro (incl. btw) voor de  modulerende versie.

Meer informatie over de Round Connected is te vinden in het vorige persbericht. Meer informatie over Honeywells connected-producten en gecertificeerde Honeywell-installateurs is te vinden op getconnected.honeywell.com.