In de media

Al het laatste nieuws omtrent Honeywell Nederland.

Efficiënt verwarmen: 16 slimme thermostaten vergeleken

06-02-2017 - Bron: Techpulse

We zijn het ermee eens: "Een slimme thermostaat is één van de basisbenodigdheden om van je huis een ‘smart home’ te maken." Maar welke moet u kiezen? Techpulse vergeleek 16 verschillende thermostaten, waaronder evohome, Round Connected en Lyric van Honeywell.

Lees meer

Review: Lyrisch over de Lyric

26-01-2017 - Bron: HCC

De Honeywell Lyric T6 krijgt 4,5 sterren in een review in het grootste computermagazine van Nederland en België, PC-active. De pluspunten: 'makkelijk instelbaar en eenvoudig in gebruik, duidelijke display, Apple Homekit compatibel, draadloos of bedraad model verkrijgbaar'.

Lees meer

Honeywell Lyric T6R review: traditionele thermostaat wordt slim

20-12-2016 - Bron: Hardware.info

De Honeywell Lyric T6R is een ‘een uitstekende slimme thermostaat, die je met een gerust hart kunt aanschaffen'. In zijn review op Hardware.info roemt Sander Almekinders de soepele installatie, de zakelijk gehouden app die overzichtelijk en prettig te bedienen is en de handige feature geofencing – "het neemt je zaken uit handen, iets waar een smart home product met name op afgerekend moet worden".

Lees meer

10 handige en leuke cadeautips voor kerst

19-12-2016 - Bron: Dutchcowboys

Het is bijna Kerst. Daarom heeft Dutchcowboys 10 handige en leuke cadeau's op een rij gezet. Wat is hét perfecte cadeau voor de feestdagen? Volgens ons: de slimme en stijlvolle Lyric T6 thermostaat.

Lees meer

Lyric T6: slimme en stijlvolle thermostaat van Honeywell

27-10-2016 - Bron: Stylecowboys

Stylecowboys noemt de nieuwe Lyric T6-thermostaat stijlvol én slim - omdat hij te koppelen is aan Apple Homekit. Daardoor kun je deze intelligente thermostaat bedienen met je stem via Siri. Mario Moura: 'De Lyric T6 geeft mensen nog meer keuze, en controle, naast de betrouwbaarheid en innovatie waar Honeywell om bekend staat'.

Lees meer

Honeywell introduceert slimme Lyric T6-thermostaat

21-10-2016 - Bron: All About Phones

Ook de website All About Phones schrijft over Lyric - die ook bedienbaar is via een app. 'De Lyric T6 en T6R hebben een ‘gestroomlijnd’ design. Ze zijn zwartgrijs en vierkant en zijn klein genoeg om in de palm van je hand te passen.'

Lees meer

Honeywell introduceert Lyric T6 slimme thermostaat

28-09-2016 - Bron: Hardware.info

Op Hardware.info kondigt Richard Schouw de introductie aan van de Honeywell Lyric T6. Deze website informeert consumenten over computerhardware en consumentenelektronica.

Lees meer

Honeywell introduceert Lyric T6-thermostaat met geofencingfunctie

28-09-2016 - Bron: Tweakers

Op Tweakers kondigt Olaf van Miltenburg de lancering van de nieuwe Lyric T6 en T6R aan: "Honeywell introduceert de Lyric T6-thermostaat. Het product ondersteunt Apple HomeKit voor stembediening via Siri en er is geofencing-functionaliteit voor het automatisch instellen van de temperatuur als de bewoner binnen een bepaalde afstand komt."

Lees meer

Honeywell introduceert de Lyric T6 programmeerbare, slimme thermostaat

27-09-2016 - Persmededeling

Honeywell, al meer dan honderd jaar wereldwijd leider op het gebied van thermostaten, lanceert de volgende generatie van programmeerbare, slimme thermostaten: de Lyric T6.

Lees meer

Vrieskou in het land: ken je thermostaat voor optimaal comfort

14-01-2016 - Persmededeling

Nu de echte kou toeslaat, geeft Honeywell tips om zo comfortabel mogelijk de winter door te komen. De expert in verwarmingssystemen raadt huiseigenaren aan zich meer te verdiepen in hoe ze hun huis verwarmen zodat zij met de juiste instellingen het optimale uit hun centrale verwarming kunnen halen. Hierdoor voelt elk huis zo comfortabel mogelijk aan – niet alleen wat temperatuur betreft, maar ook wat betreft het energieverbruik.

Lees meer